Apple Music haastaa musiikin suoratoistopalvelut

Apple Music on suoratoistopalvelu brändiuskollisille kuluttajille. Samalla Apple Music on ruotsalaisen Spotifyn kovimpia kilpailijoita. Millaisesta palvelusta tarkemmin ottaen on kyse?

Apple Music tarjoaa monipuolisen palvelukattauksen moneen makuun

Apple Music on Apple Inc:n kehittämä suoratoistomusiikkipalvelu. Se tarjoaa sekä maksullisia että ilmaisia palveluita käyttäjän mieltymysten mukaan. Palvelun avulla käyttäjät voivat kuunnella miljoonia kappaleita eri artisteilta ympäri maailman sekä saada muuta yksinoikeussisältöä, kuten live-esiintymisiä, singlejulkaisuja ynnä muuta. He voivat myös luoda omaan makuunsa räätälöityjä asemia ja kiinnostuksen kohteita.

Apple Music toimii myös Android-laitteissa

Palvelu otettiin käyttöön vuonna 2015 ja se on saatavilla iOS-, MacOS-, Windows- ja Android-laitteissä. Siitä on tullut yksi maailman suosituimmista suoratoistopalveluista, jolla on yli 60 miljoonaa aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti. Apple Music tarjoaa myös erilaisia tapoja löytää uutta musiikkia, kuten personoituja soittolistoja ja radioasemia.

Apple Musiciin pääsee iTunes-sovelluksen kautta, kirjautumalla sisään Apple ID:llä tai Apple Musicin virallisella verkkosivustolla. Tunnistautumista tarvitaan myös kryptoja ostaessasi: tutustu lisää bitcoinien ostamiseen osoitteessa bitcoinlompakko.com. Apple Music tarjoaa ensitilaajille ilmaisen kolmen kuukauden kokeilujakson ja veloittaa tämän jälkeen kuukausittain. Tarjolla on myös “Family Sharing” -paketteja, joiden avulla maksimissaan kuusi käyttäjää voivat päästä käsiksi samaan musiikkikirjastoon heidän Apple ID -tunnuksillaan!

Uusien artistien löytäminen on helppoa

Apple Music on loistava tapa tutustua uusiin musiikin tyylilajeihin, löytää uusia artisteja ja kuunnella omia suosikkikappaleita tai -albumeita millä tahansa laitteella. Se on lanseeraamisestaan lähtien mullistanut tavan, jolla ihmiset kuluttavat musiikkia, ja se on edelleen suosittu käyttäjiensä keskuudessa. Jatkuvasti kasvavan sisältökirjaston ja ominaisuuksiensa vuoksi Apple Music on erinomainen valinta musiikin suoratoistoon.

Apple Musicia pidetään käyttäjäystävällisenä

Monet uskovat, että Apple Music on parempi vaihtoehto Spotifylle sen kehittyneiden ominaisuuksien ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta. Kannattaa ehkä tutustua molempiin palveluihin, jotta voit päättää, kumpi sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.

Kaiken kaikkiaan Apple Music on uskomattoman suosittu suoratoistopalvelu, joka on mullistanut tapamme kuunnella musiikkia. Sen laajan kirjaston, musiikin ja muun eksklusiivisen sisällön ansiosta se on monien käyttäjien ensisijainen valinta. Apple Music on loistava viihteen lähde miljoonille ihmisille ympäri maailmaa!